Begeleidingsavond 20 mei 2008

De Stichting voor Surinaamse Genealogie heeft ook in 2008 in samenwerking met het Nationaal Archief in Den Haag een aantal dinsdagavonden gereserveerd voor het begeleiden van beginnende stamboomonderzoekers. De begeleiding is er op gericht inzicht te geven in wat er aanwezig is en hoe u kunt vinden wat u zoekt in het Nationaal Archief.

Voor een stamboomonderzoeker van Surinaamse afkomst heeft het archief een schat aan informatie. U kunt er in de meeste gevallen het merendeel van uw onderzoek doen. Er zijn archivarissen van het Nationaal Archief aanwezig om u op weg te helpen en de meer ervaren donateurs van onze stichting zullen zowel de beginners als de meer gevorderden helpen door samen te zoeken.

De eerstvolgende avond wordt gehouden op dinsdagavond 20 mei van 18.00 -21.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.
U kunt zich (voor)aanmelden door een e-mail te sturen naar stisurgen@yahoo.com.
U wordt op volgorde van binnenkomst op een lijst geplaatst. Donateurs hebben voorrang de plaatsen zijn beperkt.