Oproep deelname afstudeeronderzoek : “Verbonden Verleden: zoektocht naar het leven van mijn betovergrootmoeder Clasina”

Verbonden Verleden: zoektocht naar het leven van mijn betovergrootmoeder Clasina

Ik ben Aisha Brandon, pedagoog en onderwijskundige en bezig met mijn afstuderen voor de Masteropleiding Kunsteducatie aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht. Ik heb hiervoor een thema gekozen dat dicht bij mijn hart ligt. Voor mijn afstudeeronderzoek ben ik dus op zoek naar nazaten, die net als ik ook een zoektocht hebben gedaan:

  • Wil je je verhaal en de impact van jouw zoektocht delen met een breder publiek?
  • Ben je benieuwd naar de reacties van anderen op jouw verhaal?
  • Wil je een bijdrage leveren aan een genuanceerd dialoog over het slavernijverleden?

Neem dan contact op via aisha.brandon@student.hku.nl. Graag je naam en telefoonnummer vermelden. Na afloop zal ik de uitkomsten van mijn onderzoek met de deelnemers en met de Stichting Surinaamse Genealogie delen. Mocht je nog vragen hebben dan ontvang ik deze ook graag.

Alvast dank,

Aisha Brandon