Schoolfoto’s gezocht voor Konmakandra

Beste donateurs en belangstellenden,

Tijdens de Konmakandra op zaterdag 17 april 2010 staat er – zoals u van ons gewend bent – een tentoonstelling op locatie. Voor de tentoonstelling van dit jaar is het idee geopperd een collage met schoolfoto’s samen te stellen.

Gaarne nodigen wij u uit om oude schoolfoto’s in te sturen? Bij voorkeur per email en waar mogelijk voorzien van beschrijving (jaar, klas, school, namen van medeleerlingen op de foto) en in behoorlijk kwaliteit, wanneer mogelijk.

Wij zouden het fijn vinden als de foto’s uiterlijk eind maart binnen kunnen zijn.

Voor meer informatie over deze tentoonstelling kun u contact opnemen met Magda Korenhof, coördinator Foto-en Stambomententoonstelling: telefoon (073) 511 34 76, email: mkorenhofterzol(apenstaartje)tele2.nl

Met vriendelijke groet,
Het bestuur