Wi Rutu is digitaal beschikbaar voor de donateurs

Wi Rutu is digitaal beschikbaar voor de donateurs

Zoals in de laatste nieuwsbrief al aangekondigd, gaan we de 20e verjaardag van de SSG dit jaar uitgebreid vieren. Voor de donateurs is er nu een eerste lustrumcadeautje, waarmee een lang gekoesterde wens in vervulling gaat.
 
Alle in het verleden verschenen Wi Rutu’s zijn vanaf nu gratis in PDF-formaat beschikbaar voor de donateurs. Daarvoor moet u wel eerst onder het tabblad INLOGGEN DONATEURS inloggen met uw mailadres en wachtwoord. Weet u uw wachtwoord niet meer? Dan klikt u bij het inloggen op “Wachtwoord vergeten?” en vraagt u een nieuw wachtwoord aan. Dit wordt u dan toegezonden op uw mailadres.

U vind de PDF’s van de verschenen Wi Rutu’s onder het tabblad INLOGGEN DONATEURS en vervolgens naar beneden te scrollen naar PDF’S UITGEBRACHTE WI RUTU’s.

Niet-donateurs kunnen zowel de gedrukte exemplaren als de PDF- exemplaren aanschaffen via de webshop.

Toekomstige Wi Rutu’s blijven in gedrukte vorm naar de donateurs verstuurd worden en zullen eveneens in PDF-formaat beschikbaar zijn.