AlleSurinamers.org van start gegaan!

Zoals tijdens de Minikonmakandra op 21 mei in het Nationaal Archief in Den Haag en in de laatste Nieuwsflits al was aangekondigd, is de nieuwe bronnenwebsite AlleSurinamers.org van de Stichting voor Surinaamse Genealogie van start gegaan. Het is allemaal nog ‘work in progress’, maar de toegangen tot de bronnen staan er al op, samen met een korte toelichting per bron. In de komende tijd zal AlleSurinamers.org regelmatig worden aangevuld met nieuw verschenen bronnen, maar ook met uitgebreidere handleidingen, zoekhulpen en verklarende achtergrondinformatie.  

Van alle aanvullingen zal ook altijd melding worden gemaakt op www.surinaamsegenealogie.nl. Dit blijft de algemene website van de SSG. Als gevolg van de start van AlleSurinamers.org is de lijst van koppelingen naar de belangrijkste online bronnen op www.surinaamsegenealogie.nl verwijderd en is het 10-stappenplan voor beginnende Surinaamse familieonderzoekers aangepast. Zie onder Genealogisch zoeken.