Succesvolle Konmakandra op 20 oktober 2018 gehouden

Op zaterdag 20 oktober hielden wij in de bibliotheek van Rotterdam onze jaarlijkse Konmakandra. De bijeenkomst was zeer goed bezocht door donateurs en introducés. De dag werd opgesierd door 5 boeiende voordrachten over de gebruiken en rituelen in verschillende levensfasen van de diverse bevolkingsgroepen in Suriname. Er was wederom ruim tijd om buiten de voordrachten ook met elkaar ervaringen en kennis uit te wisselen.

Hieronder vindt U nogmaals het programma:

 Konmakandra programma 20okt2018

Van de dag zijn impressie foto’s gemaakt. Deze vindt U – na te zijn ingelogd- onder het menukopje “fotoalbum”.

Voor onze donateurs die helaas niet aanwezig konden zijn en voor hen die de voordrachten nog eens willen beluisteren, zijn deze te beluisteren -wederom na te zijn ingelogd- onder het hoofd “presentaties en verslagen (mini) Konmakandra”.

Een uitgebreid verslag van de Konmakandra 2018 zult U kunnen lezen in de Wi Rutu van januari 2019.