Vooraanmelding begeleidingsavond

De Stichting voor Surinaamse Genealogie heeft ook in 2007 in samenwerking met het Nationaal Archief een aantal dinsdagavonden gereserveerd voor het begeleiden van beginnende stamboomonderzoekers. De begeleiding is erop gericht inzicht te geven in wat er aanwezig is en hoe u kunt vinden wat u zoekt in het Nationaal Archief.
Voor een stamboomonderzoeker van Surinaamse afkomst heeft het archief een schat aan informatie. U kunt er in de meeste gevallen het merendeel van uw onderzoek doen.
Er zijn archivarissen van het Nationaal Archief aanwezig om u op weg te helpen en de meer ervaren donateurs van onze stichting zullen de beginners helpen door samen te zoeken.

De eerstvolgende avond wordt gehouden op dinsdagavond 8 mei van 18.00 uur tot 21.00 uur.
Er zijn geen kosten aan verbonden.

U kunt zich (voor)aanmelden door een e-mail te sturen aan de secretaris: stisurgen@yahoo.com.

U wordt op volgorde van binnenkomst op een lijst geplaatst. Donateurs hebben vanzelfsprekend voorrang. Het aantal plaatsen is beperkt.
Als u denkt anderen te kunnen helpen bij hun zoektocht in het Nationaal Archief omdat u meer ervaren bent, dan kunt u zich als begeleider voor een van de avonden opgeven. Vele handen maken licht werk. En misschien steekt u er zelf ook weer wat van op.
Aanmelding eveneens per e-mail, gaarne onder vermelding “Begeleider begeleidingsavonden“.