Druk bezochte Konmakandra

Op onze Konmakandra van 30 september 2017 werden bijna 200 bezoekers (donateurs en introducees) geteld. Zij genoten van een programma met interessante en inspirerende sprekers (dagvoorzitter Cornelly Spier, oud-voorzitter Sylvana Dankerlui, Wim Verboven/Carry Ann Tjong-Ayong, Just van Niel en Karin Sitalsing), enthousiaste zangeressen (Dorethy Sabajo en Yvonne Lichtveld) en nuttige workshops (Henk Muntjewerff, John Sang Ajang en Pieter Bol).

Gevoegd bij de zorgvuldig samengestelde fototentoonstelling over het thema van de dag, de vertrouwde boekenstands en last but not least de uitgebreide Surinaamse lunch, kan op een geslaagde dag teruggekeken worden.

In de eerstvolgende Wi Rutu komt een uitgebreider verslag.

 

De presentaties van de introductie, de terugblik op 16 jaar SSG en de workshop ‘De digitalisering gaat door’ zijn voor de donateurs van de SSG beschikbaar. Na inloggen klikt u hier om naar de presentaties te gaan.