Connect Your Roots Event – Breda 8 juni 2024

 

Op 8 juni vindt het Connect Your Roots Event plaats in Breda, een dynamisch event over familiegeschiedenis en identiteit waar we generaties met elkaar verbinden.

Het wordt een inspirerende middag van 13:30 -16:45 uur. De workshop zoeken naar Surinaamse Roots zal een geweldige introductie van de mogelijkheden voor familieonderzoek zijn met de welbekende, bevlogen genealoog en expert voor met name Surinaamse familiegeschiedenis, Denie Kasan.

Verder zal de combinatie van een liveoptreden, inspirerende sprekers en andere interessante keuzeworkshops, een digitale ontdekkingshoek , gevuld met salsamuziek en lekkere hapjes en drankjes, familiegeschiedenis tot een feest maken!

Duik op deze middag in de kracht van je afkomst en vorm een toekomst die zowel betekenisvol als verrijkend is voor jou als individu, maar ook als familie.

Iedereen is welkom. Voor jonge kinderen is er een speciaal alternatief programma waarmee ze spelenderwijs kennismaken met het thema familiegeschiedenis en identiteit.

Meer info over de sprekers en het hele programma  is te vinden op www.connectyourroots.nl Hopelijk mogen we jou (en jouw familie) op 8 juni verwelkomen in het FamilySearch centrum van Breda, Zuilenstraat 98  !